Asukasyhdistyksen tulevat tapahtumat

VUOSIKOKOUS 2021

Aika: 30.3.2021 klo 18.00
Paikka: etäkokous

Martinlaakson Asukasyhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous järjestetään 30.3.2021 etäkokouksena. Epidemiatilanteessa fyysistä kokousta ei ole viranomaisesten ohjeistusten mukaisesti mahdollista järjestää.

Jäseniä pyydetään ilmoittautumaan kokoukseen viimeistään 23.3.2021 osoitteeseen nina.rapelo@gmail.com. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään kokousta varten osallistumisohjeet ilmoittautumisajan päätyttyä.

Kokous järjestetetään Zoom-nimiselä ohjelmalla. Sen käyttö on helppoa. Jäsenen on niin toivoessa etukäteen mahdollista saada puhelintukea ohjelman käyttöön.

SIIVOUSPÄIVÄ 2021

Aika: 5.5.2021 klo 16.00 alkaen
Paikka: lähtö Martinlaakson Ostarin edestä. Kohteena Laajavuoren kalliot

Martinlaakson Asukasyhdistys yhteistyössä Vantaan kaupungin ja martinlaaksolaisten toimijoiden kanssa järjestää siivouspäivän. Siivousvälineet talon puolesta, tule vain mukaan! Tilaisuudessa lisäksi ruokatarjoilu, polkupyrön korjausta ja muuta tapahtumaa. Lisätietoa seuraa!