Asukasyhdistyksen tulevat tapahtumat

sivukuva_markkinat.jpg

SIIRRETTY: VUOSIKOKOUS

Aika: OLI 24.3.2020 klo 18.00. LOPULLINEN AJANKOHTA ILMOITETAAN MYÖHEMMIN, kokous yritetään pitää mahdollisimman pian koronatilannetta seuraten
Paikka: Martinlaakson nuoriso- ja asukastila, Martinlaaksonpolku 9

Tapahtuma siirtyi COVID-19 tilanteen vuoksi. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin, seuraamme viranomaisten ohjeistuksia. Ilmoitamme laajasti lopullisen ajankohdan varmistuessa.

Esillä vuosikokoukselle määrätyt asiat. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

PERUTTU: KIRPPIS

Aika: OLI 18.4.2020
Paikka: Martinlaakson Ostari, parkkihalli

Helmikuussa järjestetyssä kirppistapahtumassa tuli paljon pyyntöjä järjestää tapahtuma uudelleen. Kirppistapahtuma olisi tiedossa huhtikuussa. Lisätietoa seuraa!

SIIRRETTY: SIIVOUSTALKOOT 2020

Aika: OLI 13.5.2020 klo 16.00 alkaen LOPULLINEN AJANKOHTA ILMOITETAAN MYÖHEMMIN.
Paikka: Martinlaakso, paikka tarkennetaan myöhemmin

Tapahtuma siirtyy syksyyn 2020 COVID-19 tilanteen vuoksi. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin, seuraamme viranomaisten ohjeistuksia.

MARTSARI-PÄIVÄ 2020

Aika: Ilmoitetaan myöhemmin